Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία " ENERGETICA Ε.Π.Ε " ιδρύθηκε το 2006, με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής και μεγάλης κλίμακας, έχοντας ως γνώμονα την ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Στόχος της εταιρείας είναι:

  • Η ίδρυση, κατασκευή, λειτουργία και εκμετάλλευση Ηλιακών Πάρκων με τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων για την παραγωγή και διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας, η παραγωγή ενέργειας με ενεργειακά συστήματα ΑΠΕ, γενικώς, και η σύμφωνα με το νόμο διάθεσή της στην αγορά.
  • Η μελέτη, ο σχεδιασμός, η λήψη των σχετικών αδειών, η κατασκευή, η εγκατάσταση, η επίβλεψη, η συντήρηση, η λειτουργία, η διαχείριση και η εκμετάλλευση σταθμών ηλεκτροπαραγωγής από φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα και η πώληση της παραγόμενης από αυτούς (σταθμούς) ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Η ανάληψη της έκδοσης των απαραίτητων αδειών για την εγκατάσταση και λειτουργία πάρκων που χρησιμοποιούν ΑΠΕ για λογαριασμό τρίτων (πελατών), καθώς και η κατασκευή και εμπορία εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ.
  • Η παράδοση του έργου, «με το κλειδί στο χέρι», στον πελάτη μαζί με την παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας.

Ισολογισμός Εταιρείας

Τον κύκλο εργασιών της εταιρείας μπορείτε να τον δείτε στο συνημμένο αρχείο στα δεξιά.

 

Energetica Ε.Π.Ε.

Ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το σχεδιασμό, την προμήθεια εξοπλισμού, την κατασκευή αλλά και την συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Δημοκρατίας 12, Βούλα - 16673
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
+30 210 8696416-7